Translate

maandag 30 maart 2020

Ben jij de kip met het gouden ei aan het wurgen?

30 maart 2020

Warme groeten op weer een dag op onze woonboot ik heb het geluk dat ons bootje een prachtig uitzicht heeft op de tuin met veel kleurrijke bloemen, de vogels vrij zien vliegen en een bos aan de overkant waar we heerlijk kunnen wandelen. Het brengt een glimlach op ons gezicht. De wereldwijde pandemie geeft ons de tijd om de kleinere dingen in het leven te waarderen en na te denken over het leven in het algemeen.
Sociale media staan vol met nepnieuws en het is moeilijk om precies te weten wie je moet geloven als er zoveel informatie en verkeerde informatie is om door te spitten. Maar positieve gedachten houden is onze hoop voor de toekomst. We zouden deze tijd moeten besteden aan het plannen van onze toekomst en het vinden van manieren om de weg naar financiële vrijheid te effenen. Ik heb het geluk dat ik die weg al afleg met de stenen die Mirror Trading International ter beschikking heeft gesteld.
Sinds ik bijna 6 maanden geleden lid ben geworden, ben ik van ‘slechts’ AOW gegaan naar het kunnen toevoegen van meer financiële ruimte, en dat is iets dat ik niet voor mogelijk had gehouden.
Ik vertrouw dus op MTI, wetende dat mijn Bitcoin 5 dagen per week hard aan het werk is, de forex markten verhandelt en gestaag groeit. Dit wordt allemaal voor mij gedaan; ik verdien zelfs wanneer ik mijn dagelijkse meditatie beoefen of naar mijn favoriete films kijk. Mijn MTI-inkomen groeit en wordt dagelijks sterker. Zwaar leven, toch?
Mirror Trading International is een gerenommeerd bedrijf dat de levens van zoveel mensen verandert, niet alleen dat van mij. De inkomsten zijn betrouwbaar, en hoewel de groei van je bedrijf wat werk vergt wanneer je voor het eerst begint, zien uiteindelijk genoeg mensen de veranderingen die het bedrijf in je leven heeft aangebracht, en zij sluiten zich bij je aan en zien het zelf. We hebben ons team opgebouwd met hard werken en eerlijkheid, transparantie en feiten. Natuurlijk kunt je ervoor kiezen om alleen een investeerder te zijn en geld voor jezelf te verdienen. Daar is absoluut niets mis mee. Ik heb ervoor gekozen om deze geweldige kans te delen en gebruik te maken van de extra voordelen die een team mij biedt.
Wat ik niet begrijp, is de noodzaak om de feiten te overdrijven of nep resultaten in de hoop snel meer leden aan je team toe te voegen. MTI doet GEEN beloftes, daar zijn ze heel duidelijk over. Het is trots op zijn transparantie en openheid. Resultaten zijn afkomstig van de dagelijkse handelsinspanningen en zoals iedereen die ooit zelf heeft gehandeld, weet, kunnen deze resultaten onvoorspelbaar zijn. De geadverteerde resultaten zijn de echte handelsresultaten voor de dag of historische resultaten, en hoewel we zeggen dat er potentieel is om ongeveer 10% per maand op je investering te verdienen, is dit op geen enkele manier gegarandeerd. Dat gezegd hebbende, tot nu toe hebben we op geen enkele dag een negatief resultaat gehad sinds de handel begon, en de gemiddelde verdiensten voor een maand waren iets meer dan 10%. Dat is echt niet slecht om niets te doen, behalve het registreren en financieren van je account!
MTI zal blijven groeien, je hoeft het niet te haasten. Het is een echte gouden gans, en zoals elke echte kans, moet het worden gevoed en gekoesterd, niet te veel worden gevoerd zoals een arme ganzenlever. Behandel het vriendelijk en met geduld en het zal je vele, vele jaren blijven belonen. Door het proces te haasten, de resultaten op te blazen of anderszins de arme gans mee te kwellen, vergiftig je de gans. Het lukt je alleen om het te doden, niet alleen voor jou, maar voor iedereen. Wil je hiervoor verantwoordelijk zijn?
Begrijp dat sommige mensen van nature aarzelen om zich bij kansen aan te sluiten, hetzij vanwege hun voorzichtige aard of vanwege mislukkingen uit het verleden die hen mogelijk hebben getekend. Wees geduldig, steek je open hand uit en bied de kans aan, laat ze het zelf van je hand nemen. Zie het als het aanbieden van fruit aan de wilde vogels. Ze zijn in het begin schichtig en enigszins angstig, maar als je constant bezig bent met je inspanningen en langzaamaan hun vertrouwen begint te winnen, dan is er een groot team. Ze zullen je zien beginnen, dat is de aard van het beest, maar als je consistent blijft en dezelfde kans biedt, met hetzelfde of meer enthousiasme, zul je ze interesseren.
Laat je niet verleiden om het paradijs te beloven in de hoop op een snelle verkoop. Weet je zeker dat je die belofte een eindje verderop kunt waarmaken? Het enige dat je zult doen, is wantrouwen in het systeem veroorzaken als je enorme rendementen heeft beloofd. Vertel de waarheid en wees altijd eerlijk. Als je liegt en zegt dat iemand 25% per maand kan verdienen en hij verdient maar 10%, wat zullen ze dan denken? Is het de schuld van MTI dat ze plotseling hun geld opnemen en verdwijnen, of is het jouw eigen schuld? Jij, meneer of mevrouw, hebt jezelf net een gouden ei gekost. Mensen zijn verbonden op manieren die we ons niet kunnen voorstellen, en door effectief een beetje gif toe te voegen aan het voer van jouw gouden kip, verlies je mogelijk talloze eieren en uiteindelijk stopt de gans helemaal met leggen.
Voorbeelden van gif dat ik heb gezien of waarvan ik me bewust ben gemaakt, zijn:
  • Overschatting van de dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse winsten, zoals al besproken.
  • Adverteren dat topverdieners een dagelijkse limiet van $ 15k verdienen … dat is nepnieuws en mogelijk zeer schadelijk voor onze gans. Niemand heeft dat doel nog bereikt, zeker dat ze daar in de toekomst zullen komen, maar dat gouden ei moet nog worden gelegd.
  • Teamleden pesten tot het verstrekken van wekelijkse doelen om je eigen resultaten te verbeteren, zonder dat je daar zelf moeite voor hoeft te doen. Denk je dat je weer op school zit en huiswerkdoelen stelt? Doe je eigen werk, help je team met training, stop met ze te prikken met stokken.
  • Nit-picking naar elkaar op sociale media, voor problemen die geen verband houden met de MTI-business, maar met de bedrijfsnaam ergens in het argument. Potentiële leden zullen in de war raken en waarschijnlijk terugdeinzen. Een ander gouden ei verbrijzelde. Goed gedaan.
Vraag jezelf af of je schuldig bent aan het voeren van gif aan je gans, of liever onze gans, want uiteindelijk zitten we er allemaal samen in, en sommigen van ons willen dat het voor de lange termijn is. Respecteer het MTI-bedrijf en je mede-teamleden en nieuwe leden die nog lid moeten worden. Verspreid positiviteit en waarheid, en de gans blijft zich lekker voelen. Verspreid leugens en onzin op het schoolplein en de gans heeft de dierenarts nodig. Ga zo door en je zult zien dat de weg naar financiële vrijheid kuilen en gras tussen de stenen laat groeien. Er zullen scheuren in je gouden eieren verschijnen.
Kies er eerder voor om te buigen voor je betere natuur en open te zijn. Kies vriendelijkheid en eerlijkheid en wees een leider, geen baas. Geef het goede voorbeeld en geniet van de voordelen die een fantastisch bedrijf als MTI je kan bieden. Ik doe een beroep op degenen onder jullie die bij mij zijn in Mirror Trading International, in deze tijd van sociale afstand en quarantaine – gebruik deze tijd om je bedrijf op te bouwen als je dat wilt. Omdat het een online kans is, is het voor ons beschikbaar, zelfs tijdens deze lock down. Post vrolijke berichten en deel je verhalen op je sociale media, als je net je eerste $ 10 hebt verdiend, geweldig! Het is een begin en iedereen moet ergens beginnen. Bewaak gewoon je eigen acties en wees je ervan bewust dat je een ambassadeur voor MTI bent, zodra je de kans begint te delen. Open je ogen en, nog beter, je geest voor het potentieel dat onze MTI gouden gans je heeft gegeven. Eerlijkheid is de sleutel, en wees alsjeblieft zacht en vriendelijk voor de kip, want het is ook MIJN kip.
Dit is voor bijna 100% een kopie vertaalde van het artikel, geschreven door Rich Simmons

Geen opmerkingen:

Een reactie posten